SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
F14/15
Klädesförsäljningen förlängd en vecka
2022-11-12 08:14

Från början var slutdatum för Gutz-klädesförsäljningen nu på måndag men det är förlängt till måndag den 21 november.

 

Lite oroande är att vi bara ser 13 av 45 barn registrerade som säljare.
Det finns nu lite mer än en veckas tid där ni har möjlighet att sälja, så vi hoppas verkligen att fler försöker sälja. Mejl har ju tidigare gått ut om hur man registrerar sig och sköter försäljningen. Har du fortsatt funderingar runt detta så hör av dig Henrik Hjalmarsson på henrik.hjalmarsson.hh@gmail.com. Fysiska kataloger har vi försökt dela ut i samband med träningar men det finns ett större antal sådana kvar också. Hör av dig till Henrik om du vill ha en på direkten. Annars finns också möjligheten vid onsdagens träning.

Vi påminner om att laget uppskattar om ni försöker sälja så gott ni kan för att dra in pengar till lagets kassa. När det gäller klädesförsäljningen så är det extra bra med att hela förtjänsten går till lagets kassa.

Bingolottokalendrar
Har ni sålt alla och vill redovisa er försäljning så gör ni detta genom att Swisha summan som borde vara 600kr till Henrik Hjalmarsson 0730-391035. Ange "bingokalendrar" och spelarens namn i meddelandefältet så vi vet vem de redovisade pengarna kommer från.

Har man inte lyckats sälja sina kalendrar så kör vi en återsamling av dessa nån gång i början/mitten av december

 

Bingolotter uppesittarkväll

Vi får tillgång till de sista försäljningsobjekten för säsongen, dvs bingolotter till uppesittarkvällen vid jul inom kort.
Förälder Maria Edman (tack!) skall hjälpa till med administrationen av den försäljningen. Vi återkommer med mer information. 


Nyhetsarkiv
Poolspel under hösten2023-09-24 15:25