SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
F14/15
Bli medlem i Skoghalls IBK Utveckling
BLI MEDLEM
Träningen fredag 25 nov inställd till förmån för poolspelet dagen efter
2022-11-20 21:56

Vi vill meddela alla att observera att träningen nu på fredag den 25 november är inställd på grund av att vi har poolspel dagen efter på löradg den 26 november.

Onsdagens träning den 23 november kör vi som vanligt!

 

Hälsningar från ledarna för F14/15

Nästa poolspel blir lördag den 26 november på hemmaplan
2022-11-17 18:50

Nu har det ordnat upp sig med nästa helgs poolspel. Och istället för matcher i Årjäng blir det återigen matcher på hemmaplan där våra två lag möter två lag från GS 86.

Tid: Lördag den 26 november kl 16.00 och 17.10. 

Plats: Hammarö Arena, Tassehallen

Samling: 16.30 i Tassehallen

 

Se till att spelare inte har på sig några smycken (kan ni även tänka på till träningar)

 

Vi har snålt med matchställ men det kan räcka till alla. Det vi tillhandahåller är bara tröja och räcker inte de till hela lag så kompletterar vi med  färgad väst. Så egna shorts skall ni ha.
Glöm inte glasögon och klubba. Vi har några få att låna ut också.

 

Då det är hemmaplan behöver vi ledare hjälp med följande funktioner:

  • Sekretariat
    Starta klocka, stoppa klocka varannan minut med tut och sedan starta när spelet börjar igen. ingen protkollföring.
  • Domarvärd
    Bara vara där ifall de unga domarna har några frågor/funderingar. Man får en väst som det står domarvärd på.

Meddela oss gärna ifall just du kan ställa upp med nåt av dessa. Du kan mejla henrik.hjalmarsson.hh@gmail.com eller sms:a 0730-391035.

Kommer ni dit lite tidigare som förälder så får ni gärna vara uppmärksamma om vi ledare ligger efter med byggande av planer och annat ifall ni kan hjälpa till med det sista.

 

Hälsningar från ledarna

Klädesförsäljningen förlängd en vecka
2022-11-12 08:14

Från början var slutdatum för Gutz-klädesförsäljningen nu på måndag men det är förlängt till måndag den 21 november.

 

Lite oroande är att vi bara ser 13 av 45 barn registrerade som säljare.
Det finns nu lite mer än en veckas tid där ni har möjlighet att sälja, så vi hoppas verkligen att fler försöker sälja. Mejl har ju tidigare gått ut om hur man registrerar sig och sköter försäljningen. Har du fortsatt funderingar runt detta så hör av dig Henrik Hjalmarsson på henrik.hjalmarsson.hh@gmail.com. Fysiska kataloger har vi försökt dela ut i samband med träningar men det finns ett större antal sådana kvar också. Hör av dig till Henrik om du vill ha en på direkten. Annars finns också möjligheten vid onsdagens träning.

Vi påminner om att laget uppskattar om ni försöker sälja så gott ni kan för att dra in pengar till lagets kassa. När det gäller klädesförsäljningen så är det extra bra med att hela förtjänsten går till lagets kassa.

Bingolottokalendrar
Har ni sålt alla och vill redovisa er försäljning så gör ni detta genom att Swisha summan som borde vara 600kr till Henrik Hjalmarsson 0730-391035. Ange "bingokalendrar" och spelarens namn i meddelandefältet så vi vet vem de redovisade pengarna kommer från.

Har man inte lyckats sälja sina kalendrar så kör vi en återsamling av dessa nån gång i början/mitten av december

 

Bingolotter uppesittarkväll

Vi får tillgång till de sista försäljningsobjekten för säsongen, dvs bingolotter till uppesittarkvällen vid jul inom kort.
Förälder Maria Edman (tack!) skall hjälpa till med administrationen av den försäljningen. Vi återkommer med mer information. 

Oklarheter runt poolspelet den 27 november
2022-11-12 08:09

Vi har tidigare aviserat om att det är poolspel för tjejerna söndagen den 27 november i Årjäng.

Då Nordmarken IBF har tvingats utgå ur poolspelet är det just nu oklart exakt var och när poolspelet kommer att ske då det var meningen att vi skulle spela på Nordmarken IBFs hemmaplan. GS 86 är kvar som motständare, men som vi förstår det är det var vi skulle kunna spela som är det som måste lösas.

Detta är i alla fall anledningen till att ni ännu inte har sett någon kallelse till detta poolspel. VI hoppas såklart på besked så snart som möjligt.

Föreningskväll på tisdag den 8 november
2022-11-06 07:34

Föreningen har en föreningskväll den 8 november klockan 17.00-19.30.

Ni kan läsa det mesta om den här: https://www.skoghallsinnebandy.net/nyheter/?ID=72960&NID=959964

Vi vill berätta att ingen av oss ledare från lagets håll har möjlighet att samordna något för laget under denna kväll, men alla är välkomna att åka dit personligen för att uppleva kvällen och ta del av aktiviteter och erbjudanden.

Hälsningar ledarna för F14/15

Redovisning av bingokalendrar
2022-11-02 19:42

Lagets försäljning av bingokalendrar har pågått ett tag nu och några av er har kanske redan sålt ers 6 kalendrar som fanns i kuvertet.

Har ni sålt alla och vill redovisa er försäljning så gör ni detta genom att Swisha summan som borde vara 600kr till Henrik Hjalmarsson 0730-391035. Ange "bingokalendrar" och spelarens namn i meddelandefältet så vi vet vem de redovisade pengarna kommer från.

Ni har möjlghet att sälja kalendrarna ett bra tag till. Lyckas ni inte sälja alla kommer ni någon gång under december månad kunna lämna tillbaka de kvarvarande kalendrarna och då redovisa pengarna vis Swish till Henrik för de kalendrarna som blev sålda.

Under vecka 45 kommer vi också att få tillgång till den sista försäljningsgrejen för året/säsongen, bingolotter.

Hoppas det går bra för er med försäljningen av kläder också.

För övrigt så har vi kvar 2 kuvert med bingokalender för dig som inte skaffa5t möjligheten att få sälja dessa. Bara att ta kontakt under träningarna så kan ni få ett kuvert.
För fysisk katalog till klädesförsäljningen gäller samma sak - bara att göra er hörda i samband med träningen.

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen