SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
F14/15
Träning med föräldrar onsdag den 10 april!
2024-04-06 19:26

Sista onsdagsträningen nu på onsdag den 10 april så bjuder vi in er föräldrar/vårdnadshavare till att vara med på träningen!

 

I kallelsen vi skickar ut får ni då gärna ange i kommentarerna om och hur många föräldrar som kan tänkas komma med så får vi lite koll på hur många vi blir.

 

Lite beroende på hur många föräldrar och barn det blir som kommer så blir det träningsövningar och/eller matcher. Ja matcher kommer det bli! Kom med och utmana våra barn!

 

Har ni inte en egen klubba så kommer vi ledare ha med oss ett antal extra.

 

Hoppas vi blir riktigt många!

 

PS. Det är fortfarande träning som vanligt på torsdagen och det blir sista träningen för säsongen. DS.

Träning till den 11 april och avslutningsaktivitet 13 april
2024-03-21 20:03

Vi vill meddela att träningen för innebandyn kommer att köra på till den 11 april, så 6 träningar kvar!

Efter det kommer vi att köra en avslutningsaktivitet utanför innebandyplanen i form av bowling och hamburgare på Nöjesfabriken som laget bjuder på. Detta blir den 13 april klockan 16-18 och separat kallelse och inbjudan har gått ut via mejl.
Ni får gärna svara på den i god tid så att vi om det kräver får justera bokningen vad gäller antalet deltagare.

Varmt välkomna både på de sista träningarna samt en förhoppningsvis supertrevlig avslutning!

Träningen inställd på onsdag nästa vecka (20 mars)
2024-03-15 18:00

Träningen onsdag den 20 mars är tyvärr inställd då det är matcher i båda hallarna den dagen.
Så nästa träning blir torsdag den 21 mars.

 

Men innan dess så har många av oss poolspel i Forshaga på söndag den 17 mars. Separat utskick har gått ut med lagindelningarna där!

Sportlovsträning, nästa poolspel och kioskbemanningen
2024-02-26 19:44

Sportlovsträning
Vi är nu i vecka 9, som vi ju alla kallar sportlov och då det innehåller ordet "sport" vill vi ledare såklart att vi kör träning som vanligt under veckan. Så har ni undrat hur det ligger till så har ni nu svaret, vi kör på med träningar som vanligt.
Vi har skickat ut kallelser till träningarna. Vi förstår att vissa kan vara bortresta så vi får väl se också att vi får ihop det antal som krävs för att vi ska kunna genomföra en givande träning.
Glöm ine bort sen att båda tillfällena för vecka 10 tyvärr är inställda pga näringslivsmässa.

 

Nästa poolspel
Vi påminner redan nu om datumet för nästa poolspelet som är söndagen den 17 mars och spelas i Forshaga under förmiddag-lunch. Så lägg datumet på minnet så kommer det kallelser till det hela inom nån vecka.

 

Kioskbemanningen
Då vi passerat vecka 8 så betyder det att vi ha tagit oss igen säsongens båda veckor med bemanning av kiosken. Vi har inte hört nåt om kiosken så då räknar vi med att allt har gått bra!
Så tack så mycket för era insatser så att vi fick till all bemanning!

Ingen träning vecka 10 (6-7 mars)
2024-02-20 18:03

Det blir tyvärr ingen träning alls under vecka 10 (6 och 7 mars) på grund av att det är Näringslivsmässa i hallarna.

Kallelser utskickade till årets sista poolspel
2023-11-29 22:40

Kallelserna till årets sista 3 poolspel är nu utskickade.

 

Lördag den 9 december på hemmaplan är det bara de som inte fick spela i poolspelet i helgen som är kallade till. Då det poolspelet ersätter det inställda.

 

Årets sista poolspelsrunda blir söndagen den 17 december där alla våra 3 lag spelar samtidigt. 2 lag i Fagerås och 1 lag i Arvika.
Om ni har någon specifik anledning till att vilja åka till endera Fagerås eller Arvika (som om det kanske finns farföräldrar/släkt där eller så) så anmäl er bara till ett tillfälle.
Då båda ställena är på samma tid så gissar vi att de flesta ska kunna till båda platserna och då önskar vi att ni accepterar kallelserna till båda platserna så vi ledare har möjlighet att dela upp lagen med lämpligt antal spelare per plats.

Om ni önskar vara på samma plats som annan spelare, pga samåkning etc så ange det i textfältet i anmälan.

 

Hälsningar från ledarna