SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
Innebandyskolan F14
Sista träningen imorgon och grillavslutning lördag 26 mars
2022-03-18 19:54

Hej alla glada innebandytjejer!

Imorgon lördag den 19 mars är det tyvärr sista träningen för säsongen som vi kör som vanligt i den stora hallen, Skoghallen.
Har vi lyckats införskaffa all information om upplägg för nästa säsong så tänkte vi göra ett försök att framföra denna information till er föräldrar i samband med denna sista träning. För er som inte kan vara med kommer vi självklart också skicka ut informationen via mejl.

Lördagen efter, den 26 mars klockan 11.00, bjuder vi in till en avslutning ute på Kilene där vi samlas vid grillplatserna i skogen ovanför Kilenegården. Vi bjuder på korv med bröd samt dryck. Vi räknar med cirka 3 korvar per anmält barn så finns det möjlighet för nån medföljare att få korv också. Blir ni fler så får ni gärna ta med lite egen korv med bröd.

Hoppas ni kan komma på avslutningen med grill och spontanlek!
Vi försöker få ut en kallelse där ni skall kunna anmäla er, så håll utkik efter det. Anmäl där så vi vet hur mycket korv och dryck vi skall handla!

Träning i Tassehallen imorgon lördag 26 februari
2022-02-25 21:20

Vi kör träningen i den mindre hallen, dvs Tassehallen, imorgon lördag den 26 februari.
Detta för att vi inte kommer att ha tillgång till stora hallen mer än första halvtimmen imorgon.

Så vi ses för härlig innebandy i Tassehallen, välkomna!

INSTÄLLD TRÄNING imorgon lördag 5 februari
2022-02-04 19:54

Vi ursäktar den sena informationen, men vi är återigen tvungna att ställa in träningen pga för få ledare. Covid och andra orsaker.
Alltså INGEN TRÄNING imorgon.
Vi skall försöka komma med informationen lite tidgare i fortsättningen.

Vi märker att det skulle vara toppen om det finns någon mer förälder som har möjlighet att vara med som ledare ibland. Vi är 5st idag men det är bräckligt, speciellt i covid-tider att alltid få ihop ledare, då ett absolut minimum är att vara två ledare (gärna fler) för att genomföra ett träningspass.
Så ett rop på hjälp från oss ledare där absolut inte behöver ha möjlighet varje helg, men kan finnas med då möjlighet finns. Hör i så fall gärna av dig till Henrik på 0730-391035.

INSTÄLLD TRÄNING IMORGON - Lördag 22 januari
2022-01-21 20:19

På grund av ledarbrist som en följd av covid-19-läget i skolor (för våra barn) och personligen för några ledare blir vi tyvärr tvungna att ställa in träningen imorgon lördag den 22 januari.

Då det inte är säkert att riktigt alla som är med och tränar finns med i vårt medlemsregister får ni gärna hjälpa till att sprida budskapet om den inställda träningen till träningskamrater. Vi gör även ett försök att på nåt sätt indikera på plats imorgon att träningen är inställd.

 

Vi hoppas på bättre läge vad gäller covid, ledartillgänglighet etc till nästa helg!

Träningar i jul/nyårstider
2021-12-16 21:02

Vad kul vi har det på träningarna i innebandyn med flickorna!

Vi vill meddela att träning sker nu på lördag den 18/12 kl 11.00 som vanligt och sedan tar vi en paus under jul och nyår för att åter starta upp igen med träning lördag den 15 januari kl 11.00.

Vi vill även informera om att vi skulle vilja att era barn tar med sig sin vattenflaska ner på planen vid träningarna, så att vi tar vattenpauserna nere vid planen.  

Hoppas vi ses nu på lördagen för årets sista träning och ni får ha en god jul och gott nytt år.

Träningstider Innebandyskolan F14
2021-10-05 14:50

Våra träningstider är lördagar 11.00-12.00 i Hammarö Arena (Skoghallen).