SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
Bli medlem i Skoghalls IBK Utveckling
BLI MEDLEM
Skoghalls Innebandy Utveckling
Välkommen till Skoghalls Innebandy!

Denna del av vår hemsida tillhör vår förening Skoghalls IBK Utveckling till vilken alla våra lag utom representationslagen och de minsta grupperna Leka Innebandy och Innebandyskolan hör.
Är du rätt person att leda vårt utvecklingslag i Dam Div.2?
2024-04-19 09:26

Skoghalls IBK Utvecklings lag i Damer Division 2 söker en engagerad tränare för säsongen 24/25. Vi söker dig som vill ge tjejerna utveckling och utmaning i tätt samarbete med ledarna för vårt JAS-lag.

 

Låter det intressant? Kontakta Marie Dyberg, marie.dyberg@gmail.com alternativt 073-0791202.

Vi välkomnar Björn Adolfsson som utvecklingsansvarig i Skoghalls Innebandy!
2024-04-03 11:11

Vi är mycket glada att kunna presentera Björn Adolfsson som utvecklingsansvarig i Skoghalls Innebandy! Björns arbete kommer rikta in sig mot vår stora barn och ungdomsverksamhet och han kommer jobba tillsammans med våra ca 100 ideella ledare som finns i klubben med den övergripande målsättningen att få så många som möjligt att spela innebandy så länge som möjligt!

På ledarmötet i slutet av april kommer Björn vara på plats och presentera sig och gå igenom mer hur rollen kommer se ut och tillsammans med ledarna lägga upp en plan för jobbet framåt.

 

Klubbchef Markus Linryd om rekryteringen:

" Vi vill utveckla hela vår breda verksamhet och har haft inriktningen att prioritera en satsning på vår barn och ungdomsverksamhet och alla våra ledare i barn och ungdomslagen. Det känns därför riktigt roligt att kunna presentera den här satsningen och Björn var verkligen en drömrekrytering för oss! Björn har en bred kompetens inom området, erfarenhet av innebandyn sedan tidigare som både spelare och ledare och framför allt ett mycket inspirerande engagemang som kommer vara guld värt för oss när vi tillsammans ska utveckla vår verksamhet framåt!

 

Välkommen till Skoghalls Innebandy Björn!

Skoghalls IBK söker herrspelare för spel i JAS 2024/25
2024-03-25 11:37

Skoghalls IBK söker herrspelare för spel i JAS 2024/25

 

Skoghalls IBK har sedan många år en trappa för spelarutveckling. Trappan börjar med juniorlag och går via utvecklingslag till A-laget. Trappan har fostrat många spelare både till det egna A-laget, men även spelare hela vägen till juniorlandslag och till SSL.

Normalt fylls trappan av talanger från egna led. Till nästa säsong finns en ovanlig möjlighet att ta in några talanger från andra föreningar. Det finns en bas av 06:or till JAS- laget men det finns plats för fler. Vi söker därför i första hand spelare födda -06 som ska ingå i vår träningsgrupp H2 (utvecklingslaget) och därifrån bemanna vårt JAS-lag samt även försöka ta plats för spel i Herr Division 2. Med H2 som bas finns även chans att få träna uppåt med H1 (A-laget). Även spelare födda 07 är välkomna att söka. Där kan även träning och spel med vårt HJ-lag bli aktuellt.

 

Öppen träning sker i Hammarö Arena 9/4 samt 16/4 kl.19.45-21.00.

Anmälan sker till kansli@skoghallsinnebandy.se där ni anger namn och kontaktuppgifter. Intresse anmäls senast sön 7/4 respektive sön 14/4.

Seriefinal för herrlaget på lördag 2 mars klockan 13.00!
2024-02-28 15:39

På lördag 2/3 klockan 13.00 är det äntligen dags för seriefinal i Herrar Division 1 Västra Götaland när Lindås IBK gästar Hammarö Arena!

 

Skulle Skoghall ta 3 poäng så säkrar man seriesegern och hemmafördel i Playoff 1 till Allsvenskan där man kommer ställas mot just Lindås!

 

Vi förväntar oss en jämn och tät match med mycket folk på läktaren! Köp din biljett här redan nu, https://www.biljettkiosken.se/event/240302-skoghallsinnebandy-skoghalls_ibk-lindas_ibk.

 

Vi ses på lördag!

Välkomna på värmlandsderby - Onsdag 21/2 19.00!
2024-02-19 09:49

På onsdag 21/2 klockan 19.00 smäller det igen i Hammarö Arena då vårt herrlag gästas av GS 86 AIF i Herrar Division 1!

 

Vi är på jakt efter seriesegern och behöver troligen 3 poäng för att behålla serieledningen inför kommande möte med Lindås, GS kämpar för förnyat kontrakt och ligger precis under strecket så det är upplagt för en riktigt spännande match!

 

Utanför arenan grillas det hamburgare och vi har ett 50/50-lotteri med bonuspriser från Branäs och Löfbergs! Senaste matchen tog en glad vinnare hem ca 3 000 kr!

 

På kortsidan bakom hemmalagets mål finns flaggor för alla er som vill heja fram laget från hejarklacken!

 

Inför matchen kommer Värmlands Innebandyförbund i samband med sin jubileumsresa uppmärksamma en person med stark koppling till Skoghalls Innebandy som betytt extra mycket för värmländsk innebandy genom åren, var med och hylla den här personen som hen förtjänar!

 

Biljetter bokar man här: https://www.biljettkiosken.se/event/240221-skoghallsinnebandy-skoghalls_ibk-gs_86_aif

 

Vi ses på onsdag 19.00 i Hammarö Arena!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag