SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
P09

Välkommen till sidan för Skoghalls IBK Utveckling pojkar födda 2009!


Säsongen 2020-21 har vi träningstider:

  • Tisdagar 18.30-19.30 Tassehallen
  • Torsdagar 16.30-17.30 Skoghallen

Samling 20 min innan.


Välkomna hälsar ledarna!


Säsongsavslutning - och säsongsstart!
2022-05-10 11:29

Hej!

 

I torsdags hade vi en härlig avslutning med snack om bl. a. det bästa med föregående säsong (framförallt sammanhållningen hade blivit bättre och spelarna kände också att de utvecklats som spelare), korvgrillning samt brännboll. Väldans trevligt!

 

Denna torsdag startar nästa säsong! Det blir inomhusträningar för de som kan och vill 17:30  - 18:30. Vi välkomnar alla, men skolan går först och barn som håller på med andra idrotter deltar i mån av tid och ork.

 

Söndagar 16:30-17:30 blir det fysträning på Kilene där det är fokus på innebandyrörlighet och -uthållighet. Föräldrar är också välkomna att delta! Tanken är att man ska kunna lära sig övningar som man kan använda sig av själv under sommaruppehållet.

 

I princip alla spelare har avviserat att de vill fortsätta spela innebandy nästa säsong. Det är fantastiskt kul tycker vi! Vi kommer att anmäla två lag till seriespel, preliminärt i röd klass 5 och klass 6. Spelarna kommer att mixas in i lag inför varje helg. Kan man inte spela en match är tanken att man blir kallad till en annan, dock med visst förbehåll för att det kan bli väl många spelare någon match.

 

För alla aktiviteterna gäller anmälningar och vi ber er att fortsatt vara aktiva med att tacka ja/nej så snart ni kan. Det är tråkigt att inte kunna planera träningspass, ställa in när för få är anmälda eller jaga extraspelare i sista stund.

 

Säsongen inleds med Vänerns pärla , en endagscup i Mariestad som vi kommer att kombinera med en dags träningsläger.  Två lag anmälda så mycket spel. Vi åker i stor buss tillsammans med våra P-2010 tidigt lördag morgon 8:e Oktober, hem söndag 9:e Oktober. Vi tänkte finansiera den helgen med en försäljning av toapapper.

 

MVH

Ledarna

Sommarläger
2022-05-02 13:42

Klubben ordnar sommarläger, se 

 

https://www.skoghallsinnebandy.net/nyheter/?ID=72960&NID=902318

 

för information.

 

MVH

Ledarna

Bingolotter till påsk
2022-03-16 16:53

Vi kommer att sälja bingolotter till påskhelgen! 
Sist vi sålde gick det mycket bra!
I kuvertet ligger 6 lotter som kommer att delas ut på träningen imorgon.

Om fler lotter behövs finns det att hämtas på kansliet. Om fler lotter hämtas ska det meddelats till Therése via sms, 070-33 76 233.

Överblivna lotter ska tas med till träningen 21/4. Therése kommer att samla in lotter för att återlämna till kansliet.

Lotterna ska betalas senast måndag 25/4 till Therése. Swisha summan till 070-3376233,  märk med namn och antal lotter 😀

Uppmanin om att svara på kallelser
2022-02-25 10:11

Hej!

 

Vi upplever att det är ganska dålig disciplin hos många angående svar på kallelser till träningar/matcher för tillfället. Det är svårt att planera träningar när man inte vet om det kommer 12 eller 18 spelare och det är framförallt svårt att få ihop lag till matcherna. Sista svarstiden för matcherna är satta att sammanfalla med träningen så att vi därefter kan gå igenom om vi behöver kalla fler och i så fall hur många. Ett nej istället för att låta bli att svara hjälper såklart.

 

Just nu är vi 8 spelare per match i helgen och vill helst vara 11 men åtminstone 10.  Det gick därför ut nya kallelser sent igår kväll där vi ber om snabbast möjliga svar. Appen för Sportadmin rekommenderas för er som inte har den.

 

Vi ber om lite bättre hantering av detta under säsongens sista månad. Tack!

 

MVH

Ledarna

Säsongsavslutning cup Västerås 8-10 April
2022-02-04 10:36

Hej!

 

Intresset för en cup var så stort att vi nu anmält två lag till https://malarenergicup.vib.se/start i Västerås. Slka bli fantastiskt att få en höjdarhelg med dessa goa grabbar!

 

Definitv anmälan med mer information kommer skickas ut senare. Sista betalningsdag för individuella spelare är 28:e Februari, efter det kostar ändringar/tillägg en adminavgift.

 

Vi kommer att åka buss till och från cupen så inga föräldrar behöver skjutsa. Om ni däremot vill följa med och stötta oss så finns det en del turistinformation på cupsidan. Det är en relativt stor cup och många lag bor på hotell. Tillsammans med att det nu ser troligt ut att restriktionerna gissar vi att bokningstrycket är stort. Några tips:

 

https://www.steamhotel.se/ är ett fantastiskt hotell för den som vill ha en upplevelse. Lär bli fullt den här helgen.

https://orrestagolf.se/hotell/ funkar inte bara för den som golfar. Ligger 20 min bilresa från där de flesta matcherna spelas

https://www.hemtillgarden.se/ litet och mysigt.

 

MVH

Ledarna