SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
P12
Välkommen till Skoghalls Innebandy för Pojkar födda 2012

Vi tränar under säsongen 2021/2022 på tisdagar 16:30 - 17.30  och på fredagar kl 16:30 - 17:30.

 
Om du vill prova på innebandy, kom och prova, ta med klubba, innebandyglasögon ska man också ha men det kan man låna första gången.
 
Vi är i behov av fler ledare. Vill du och har möjlighet är det bara att komma ner på en träning och erbjuda sig att hjälpa till. Man behöver inte vara innebandyexpert, räcker med att man kan samla bollar och hålla ordning på ett led......Ju fler ledare vi är desto bättre kvalitet blir det för barnen och då blir det ännu roligare.
 
Våra ledord på träningarna är:
- Att ha roligt !
- Att var en bra kompis
- Att bli en bra och schyst lagkamrat
 
Sedan ska vi förstås lära oss spela innebandy och få barnen att röra på sig!
 
 
Vi ses
Ledarna
Info Covid - 19
2020-11-12 22:28
Hej,

Som de flesta av er redan vet har nya restriktioner införts i Värmland idag. Detta innebär för våra grabbar i innebandyn att inga matcher ska spelas. Således ingen match på lördag.

FHM tycker dock att det är viktigt att barn får fortsätta aktivera sig. Därför får vi fortsätta med våra träningar tillsvidare. Dock gäller ju så klart att vi nu är ännu mer noggranna med hur vi beter oss. Barnen ska fortsättningsvis byta om hemma (vilket de flesta redan gör). Vi vill att ni föräldrar är mycket noga med ev symptom på förkylning och då ser till att ert barn stannar hemma. Detta är ju självklart och vi har inte upplevt det som ett problem. Men kan ju vara bra att påminna. 

Undvik också att vistas i hallen, vid cafeterian osv.

Mer info finns på hemsidan. Läs gärna där;
http://www.skoghallsinnebandy.net/start/?ID=72959


MVH
Ledarna
Tisdagsträning från vecka 41
2020-09-29 15:42
Hej,

Från och med nästa vecka (6 oktober) startar vi med tisdagsträningar. Det blir således två träningar i veckan från vecka 41.
Denna vecka är det träning på fredag som gäller.

Viktigt att de föräldrar som har möjlighet hjälper till med att bygga sarg så att vi kan starta träningen på utsatt tid.

//Ledarna
Säsongsstart på Fredag
2020-09-08 21:46
Hej,

På fredag kl 16:00 drar vi igång innebandysäsongen med träning.
Vi kommer som vi kommunicerat tidigare att starta upp med en träning i veckan (fredagar) för att om några veckor köra två gånger i veckan.

Träningar blir då: 
- Tisdagar 16:30-17:30 Skoghallen omklädningsrum 2 och 3
- Fredagar 16:00-17:00 Tassehallen omklädningsrum 7 och 8

Vi är i behov av fler föräldrar runt laget, vi behöver några fler hjälptränare, samt några som kan hantera administrativa saker som kommer att växlas upp under denna säsong, det är lagledare, kassör, och ha hand om kafeteriatider. Kontakta oss tränare om du kan ställa upp.  

COVID-19 INFO;
Vi kommer att kommunicera mer regler kring Covid-19 kommande veckor. Vi väntar på instruktioner dels från förbundet men också klubben. Tillsvidare gäller;

Att vi naturligtvis följer alla rekommendationer från folkhälsomyndigheten. Dvs att vi inte kommer snoriga eller hostiga till träning, håller avstånd etc. men också att vi möjliggör för barn att idrotta och rör på sig. Vi följer också innebandyförbundets riktlinjer. 

Några konkreta saker för vårt lag som är viktigt för er att känna till:
  • Inga föräldrar inne i hallen under träning
  • Innan träning vill vi ha hjälp av några föräldrar med sargbygge. Är du tidig, gå med in i hallen och kolla om du kan hjälpa till. När du är klar kan du lämna hallen.
  • Finns det behov av att du ska vara närvarande för att ditt barn ska känna sig tryggt, var med som hjälpledare.
  • Försök så långt som möjligt att barnen byter om hemma. Vi har två omklädningsrum, där kan barnen hänga av sig ytterkläder. Duscha gör vi hemma tillsvidare.
  • Barnen har egna vattenflaskor och ska inte delas.
  • Handsprit kommer att finnas tillgängligt i hallen.

Vi återkommer om hur vi kommer att göra med ex målvaktsutrustning, då vi inte vill att det går runt mellan barn på träning.
Vi återkommer också om hur klubben och vårt lag kommer att hantera om vi får fall av Corona bland barnen.

Mer info finns också under "Nyheter från Föreningen" på denna hemsida.

Hälsningar 
Ledarna

Slut på säsongen
2020-03-19 15:15

Hej alla,


Med tanke på situationen med Coronaviruset och den utveckling vi ser, finns ingen anledning att köra de 2-3 gånger som är kvar av säsongen. Vi ställer därför in resterande träningar och avslutar därmed säsongen. Vi får helt enkelt uppmuntra till spontanidrott utomhus i lite mindre grupper.


Hoppas så många som möjligt fortsätter i innebandy när vi drar igång i höst igen. Inför nästa säsong blir det en del nyheter, vi kommer bla att spela poolspel, ha träning på en veckodag och lite andra saker. Vi återkommer med mer information efter sommaren när säsongen närmar sig.


Normalt brukar vi börja i mitten/slutet av september med träningar.


Hoppas alla, trots allt, får en fin vår och bra sommar.


Hälsningar

Ledarna

Inställd träning (ar)
2020-03-13 12:00

Hej,

 

Med anledning av det rådande Coronautbrottet har vi beslutat att ställa in lördagens träning.

Onödigt att i detta läge chansa och samla så många barn för en träning.

 

Igår kom rekommendationer ut från förbundet, bla kommer samtliga barn- och ungdomsserier att ställas in resten av säsongen.

 

För tillfället finns inga restriktioner om träningar, men vi tycker att dessa minsta inte nödvändigtvis måste ner till hallen och träna. Därav ställer vi in.

 

Vi återkommer under nästa vecka om hur vi gör med resterande träningar denna säsong. Det är inte så många helger kvar och det ligger nära till hands att resten av träningarna också ställs in. Men vi avvaktar och återkommer om detta.

 

Det är dock inte farligt att istället gå ut och träna skott hemma!

 

Hälsningar

Ledarna