Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skoghalls Innebandy Utveckling
P09
Bli medlem i Skoghalls IBK Utveckling
BLI MEDLEM

Välkommen till sidan för Skoghalls IBK Utveckling pojkar födda 2009!


Säsongen 2020-21 har vi träningstider:

  • Tisdagar 18.30-19.30 Tassehallen
  • Torsdagar 16.30-17.30 Skoghallen

Samling 20 min innan.


Välkomna hälsar ledarna!


Avhämtning papper
2020-02-17 10:24
Leveransen på plats
Hej!

Idag är det avhämtning 16:00-18:15. 

Assemblin VS AB
Spärrgatan 7
653 41 Karlstad

Daniel är på plats och nås på  070-8550626

Vänligen prioritera denna hämtning. Om ni inte kan själva kanske ni kan be någon om hjälp? Hör också av er om ni inte kan komma så att vi vet.

Vi ändrar betalningsformerna så att ni har en vecka på er att swisha Therese på 070-33 76 233 Märk med papper + barnets namn

Det finns en avbockningslista på plats där ert antal + summa att betala finns sammanställd. De som sålt via formulär och kan behöva en sammanfattning kan höra av sig till mig på hobern96@gmail.com

MVH Ledarna

Goda nyheter och mer goda nyheter!
2020-02-12 23:02
Pappersförsäljningen gick strålande, säckarna är beställda och totalt över 600:- inkomst per spelare. Preliminärt fortfarande måndag som uthämtning sker, mer info kommer.

Vi var tvungna att beställa hela pallar så det finns nu 6 säckar Serla hushåll och 17 säckar Serla toa att sälja för de som känner att de kan hjälpa till ännu mer. Rimligt mål är att alla säljer två säckar toapapper, en säck hushållspapper.

Vänligen fyll i formuläret när ni nått målet.

Mvh Ledarna
Inställd match, uppdatering om försäljning mm
2020-02-04 20:24
Hej!

Matchen i helgen mot Arvika är inställd pga dubbelbokning. Gå gärna in på kallelsen och markera "kommer ej" så vi ser att informationen nått er. Det letas möjliga ersättningsdatum för den matchen.

Trevligt om vi kan träffa de flesta av er på föräldramötet nästa tisdag, anmäl er gärna!

Tryckfelsnisse (eller någon annan) blandade ihop datumen på försäljningen. Planen var att ha den redovisad denna vecka. Nu ändrar vi istället så att senaste tid för redovisningen är nästa tisdag kl 18:00 (dvs samtidigt som föräldramötet startar).

Avhämtningens måldag är nu istället Måndag 17:e Februari. Se uppdaterade instruktioner nedan.
 

·         Ni/era barn tar upp beställningar via ett Pappersdokument eller ett Webformulär

·         Pappersdokumentet delas ut på kommande träningar med start fredag men kan också skrivas ut via länk

·         Formuläret https://forms.gle/BSpfN7AD2sKWyJpv7 kan fyllas i av er eller direkt av era kunder. Länken kan t.ex. spridas via Facebook. Förslagsvis provar ni själv med er egen beställning först så att ni förstår.

·         Senast Tisdag 11:e Februari kl 18:00 ser ni till att de beställningar ni fått på pappersdokumentet matas in via formuläret. Ni kan då slå samman era beställningar till en och använda egen mailadress om ni vill. Kunderna som själva beställt via formulär ska ni inte fylla i då det blir dubbelt.

·         Eventuella frågor om beställningen tas gärna så tidigt som möjligt men senast på träningen Fredag 7:e Februari

·         Beställningen skickas Onsdag 12:e Februari. Det är förväntat tre dagars leverans, men kan ta någon/några dagar till

·         Avhämtning sker på Assemblin VS AB, Spärrgatan , 653 41 Karlstad. Tidpunkt kommer att skickas ut senare, men målsättningen är alltså Måndag 17:e Februari. Vi räknar med minst 20 pall papper så det är viktigt att ni prioriterar hämtning. Det kan bli tal om ett reservtillfälle, men helst slipper vi det.

·         Innan ni hämtar ska betalning via Swish skickas till Therese Zetterström  070-33 76 233 Märk med papper + barnets namn

 

Hushålls- och toapappersförsäljning
2020-01-22 18:07
Utbudet

Hej!

 

Efter försäljningen av Bingolotter (som drevs av föreningen) är det nu dags för oss att dra in pengar till vår egen lagkassa!

 

Det gör vi via försäljning av hushålls- och toapapper som går till enligt följande:

 

·         Ni/era barn tar upp beställningar via ett Pappersdokument eller ett Webformulär

·         Pappersdokumentet delas ut på kommande träningar med start fredag men kan också skrivas ut via länk

·         Formuläret https://forms.gle/BSpfN7AD2sKWyJpv7 kan fyllas i av er eller direkt av era kunder. Länken kan t.ex. spridas via Facebook. Förslagsvis provar ni själv med er egen beställning först så att ni förstår.

·         Senast Torsdag 13:e Februari kl 19:00 ser ni till att de beställningar ni fått på pappersdokumentet matas in via formuläret. Ni kan då slå samman era beställningar till en och använda egen mailadress om ni vill. Kunderna som själva beställt via formulär ska ni inte fylla i då det blir dubbelt.

·         Eventuella frågor om beställningen tas gärna så tidigt som möjligt men senast på träningen Fredag 14:e Februari

·         Beställningen skickas Måndag 17:e Februari. Det är förväntat tre dagars leverans, men kan ta någon/några dagar till

·         Avhämtning sker på Assemblin VS AB, Spärrgatan , 653 41 Karlstad. Tidpunkt kommer att skickas ut senare, men målsättningen är alltså Torsdag 20:e Februari. Vi räknar med minst 20 pall papper så det är viktigt att ni prioriterar hämtning. Det kan bli tal om ett reservtillfälle, men helst slipper vi det.

·         Innan ni hämtar ska betalning via Swish skickas till Therese Zetterström  070-33 76 233 Märk med papper + barnets namn

 

Vi uppfattar det som en mycket lättsåld produkt med bra pris för kunderna och bra förtjänst för oss. Hoppas ni håller med och att vi kan få ihop en stadig kassa för riktigt kul aktiviteter framöver!

 

MVH Ledarna

Uppdatering innan jul- och nyårshelgerna
2019-12-16 19:19
Kalender
Snart dags för välförtjänt jullov för våra små stjärnor!

Träningar

För innebandyn innebär det att tre träningar är inställda; de båda tisdagsträningarna på jul- och nyårsafton samt fredagen den 27:e. Fredag 20:e samt fredag 3:e är det träningar enligt vanligt schema.

Försäljning

Bingolotter som ska redovisas snart. Swisha till 070-33 76 233.

Vi har också fått följande eminenta förslag från kassör Therese:

🎄JULKLAPPSTIPS 🎄

Nu finns det möjlighet att  köpa en väggkalender med våra fina killar för 150 :- 

Kalendrarna kan hämtas på träningen tisdag/fredag denna vecka.

Passa på att köpa de sista julklapparna! 

Swisha till 070-33 76 233.

Tips på rim!

"Dag efter dag. Vecka efter vecka. Hela året kommer denna räcka"

"Här kan du ta en dag i sänder, skriv upp när något händer"

"Hänger vackert i köket, men först efter jul- och nyårsstöket"

                      🎅

Cup 5:e Januari

Efter julen kommer det en cup söndag 5:e. Många anmälda, men också en del som missar (bl.a. är det hockeycup för några). Vi kommer att skicka ut mer information i en uppdaterad kallelse när vi vet mer. Cupen är inte lottad än så speltider mm finns helt enkelt inte.

Med förhoppning om fina helger för er alla!

MVH
Ledarna
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen