Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skoghalls Innebandy Utveckling
P09

Välkommen till sidan för Skoghalls IBK Utveckling pojkar födda 2009!


Säsongen 2019-20 har vi träningstider:

Tisdagar 17.30-18.30 Skoghallen

Fredagar 17.00-18.00 Tassehallen


Samling 20 min innan.


Välkomna hälsar ledarna!


Uppdatering innan jul- och nyårshelgerna
2019-12-16 19:19
Kalender
Snart dags för välförtjänt jullov för våra små stjärnor!

Träningar

För innebandyn innebär det att tre träningar är inställda; de båda tisdagsträningarna på jul- och nyårsafton samt fredagen den 27:e. Fredag 20:e samt fredag 3:e är det träningar enligt vanligt schema.

Försäljning

Bingolotter som ska redovisas snart. Swisha till 070-33 76 233.

Vi har också fått följande eminenta förslag från kassör Therese:

🎄JULKLAPPSTIPS 🎄

Nu finns det möjlighet att  köpa en väggkalender med våra fina killar för 150 :- 

Kalendrarna kan hämtas på träningen tisdag/fredag denna vecka.

Passa på att köpa de sista julklapparna! 

Swisha till 070-33 76 233.

Tips på rim!

"Dag efter dag. Vecka efter vecka. Hela året kommer denna räcka"

"Här kan du ta en dag i sänder, skriv upp när något händer"

"Hänger vackert i köket, men först efter jul- och nyårsstöket"

                      🎅

Cup 5:e Januari

Efter julen kommer det en cup söndag 5:e. Många anmälda, men också en del som missar (bl.a. är det hockeycup för några). Vi kommer att skicka ut mer information i en uppdaterad kallelse när vi vet mer. Cupen är inte lottad än så speltider mm finns helt enkelt inte.

Med förhoppning om fina helger för er alla!

MVH
Ledarna
Höstrapport
2019-11-20 12:14
Lite upprepning från utskickat mail, men en del nytt också:

Vi har avverkat ytterligare en helg med matchspel och ser med glädje vilka framsteg alla spelare gör i sitt innebandyspel. På träningar pratar vi om lagspelet och hur viktigt det är att alla positioner i laget är med i spelet, både i försvar och anfall. Och det syns i spelet!

Under förra veckan hade vi på tisdagen extra hjälp från några spelare i P04 (pojkar födda 2004). De visade teknik för målvakter och olika skott-tekniker. Killarna uppskattade det verkligen så vi kommer upprepa inslaget med extra hjälp fler gånger under säsongen.

Igår tisdag 19/11  fick spelarna bingolotter för försäljning. Respekive lag och föreningen delar lika på förtjänsten. Man behöver inte sälja alla lotter men bra med så mycket bidrag som möjligt. Föreningens förtjänst går till Ungdomsverksamheten.
Insamlingen från de lotter som säljs i P09 kommer att hanteras av vår kassör, Therése Zetterström. Swisha det totala beloppet till 070-337 62 33 senast 3/1 2020.

De som missade lotterna igår får nya chanser imorgon i samband med fotografering och på fredagens träning. Glöm inte att påskrivet papper är ett krav för individuella bilder från fotograferingen!

En ny försäljning planeras, preliminärt blir det med start någon gång i Januari.

Matchen mot Sifhälla 12/12 kommer att flyttas, nytt datum oklart.

MVH
Ledarna
Gruppindelning och matchprogram
2019-10-09 16:21


Som nämnts tidigare så är grabbarna indelade i åtta grupper denna säsong. De fick igår komma överens om namn för grupperna och vi fick fram listan i bilden som också finns här  Grupper 2019-20.pdf ». De gulmarkerade namnen är de som sagt sig vilja stå i mål.

Till matcherna är dessa grupper fördelade så att killarna blandas och får spela ungefär lika mycket hemma som borta samt har lika antal längre bortaresor. Komplett schema för säsongen finns här Matcher 2019-20.pdf »

Kör en klassiker, skriv ut listan och sätt på kylskåpet och kolla upp när just ert barn har match!

MVH
Ledarna

Säsongsupplägg
2019-10-03 10:35
Hej!

I tisdags drog säsongen igång, underbart att få ta del av era barns härliga energi igen!

Vi inledde med lite genomgång för barnen om hur vi tänker oss året, körde lite blandade övningar där det bl.a. var en namnlek samt ett prat om varför man spelar innebandy och hur vi ska vara mot varandra. En del av detta kan vara bra att ni känner till som föräldrar också.

Träningar

Samling i omklädningsrummet 20min innan träningsstart. Minst en ledare är på plats senast då, men ambitionen är att vara där lite tidigare. Alla har fått en varsin flaska märkt med tejpbit med namn. Flaskorna står i  ett ställ i omklädningsrummet innan, barnen ser till att den är fylld när träningen startar.

Träningen gås igenom i ett omklädningsrum (vi har tillgång till två omklädningsrum). Första regeln vi kom överens om med gruppen är att man gör sitt bästa. Det kommer vi att prata om ofta, varför det är viktigt och vad som händer om man inte gör det.

Ibland har vi målvakter på träning, ibland inte. De som får stå på träning är de som ska stå på kommande match. Vi har frågat vilka som kan tänka sig stå och fördelat grupperna så att varje grupp har en eller två personer som är målvaktsaspiranter.

Generella upplägget för träningarna är
10 min uppvärming
45 min stationsträning
5 min avslutningsaktivitet

Spelar vi på slutet blir det mindre tid på stationsträningen

Efter träning är det återsamling i omklädningsrummet för att ställa tillbaka sin tömda flaska i stället, prata igenom träningen och tacka varandra. Därefter ombyte. Beräkna därför ca 10min efter utsatt tid som faktisk träningstid.

Matcher

Vi deltar i år i två serier. Vi har delat upp barnen i åtta grupper där fyra grupper kombineras till ett lag. Grupperna skiftas så förutom de tre/fyra som är i en grupp blir det alltså olika lagkamrater varje gång. Matcherna är fördelade så att alla får resa ungefär lika långt under säsongen. Indelningen med exakt schema  kommer att skickas ut när det är helt färdigt, men redan nu finns matcherna inlagda i kalendern i Sportadmin.

Samling blir alltid vid Hammarö Arena om inte annat anges i kallelse. Snälla hjälp oss genom att svara snarast på dessa kallelser!

Fokus på matcherna ligger helt på prestation, inte på resultat. Hjälp barnen med detta genom att:

  • INTE ropa vad spelarna ska göra: "Skjut/passa/bort med bollen!" De tar egna beslut och lär sig. 
  • INTE  säga/fråga "Kul att ni vann!" "Vad blev det?" "Gjorde du mål?". Frågorna är istället öppna, t.ex.  "Vad var bäst idag?" "Lärde ni er något?" "Något ni tränat på som ni fick nytta av på matchen?" 

Övrigt

Särskilda uppgifter som tvätt, kiosk, domarvärdskap kommer att delas ut.

Rollen som kassör är öppen, vi ser gärna att någon tar den uppgiften. Försäljningsaktiviteter kommer att samordnas av kassören.

Förutom vår egen cup på våren siktar vi på att åka iväg på någon annan aktivitet, ej ännu bestämd.

Vi ser fram emot en härlig säsong!
MVH Ledarna


Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen