Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skoghalls Innebandy Utveckling
Bli medlem i Skoghalls IBK Utveckling
BLI MEDLEM
Skoghalls Innebandy Utveckling
Välkommen till Skoghalls Innebandy!

Denna del av vår hemsida tillhör vår förening Skoghalls IBK Utveckling till vilken alla våra lag utom representationslagen hör.
Vi har bekymmer. Finns du sjukvårdskunnige?
2019-09-12 15:58

28 september har våra damer SSL-premiär i Hammarö Arena. Förberedelserna pågår för fullt. Det mesta ser ut att lösa sig förutom på en punkt... 


Från Svenska Innebandyförbundet finns det krav att arrangerande SSL-lag ska se till att sjukvårdskunnig personal finns i beredskap vid matcher för att kunna stötta i händelse av skada. Vår ambition har varit att kunna få till en grupp inom föreningen som kan turas om med detta ansvar. 


Till dags datum har vi fortfarande inte lyckats få någon frivillig till detta uppdrag. Nu vädjar vi till våra medlemmar, föräldrar, mor-/farföräldrar etc att hjälpa oss med uppgiften. Som sjukvårdskunnig personal är man en del av vårt arrangemang och man ser naturligtvis våra matcher gratis. Vår önskan är att det blir åtminstone tre personer som i en grupp kan stötta varandra, hjälpas åt och turas om med uppdraget.


Är du intresserad och kan tänka dig att bidra med din sjukvårdskunskap och samtidigt komma in lite bakom kulisserna i Skoghalls Innebandy, hör av dig nu till Skoghalls Innebandys kansli på kansli@skoghallsinnebandy.se

Rabattkupong Stadium
2019-09-11 09:48
Följ länken för att hitta årets rabattkupong på Stadium!

http://www.skoghallsinnebandy.net/nyheter/?ID=72960&NID=612066.


Välkomna till Leka Innebandy och Innebandyskolan!
2019-08-30 08:50
Om en dryg månad är det dags att dra igång säsongen för de allra yngsta lirarna i Skoghalls Innebandy!

Lördag 19 oktober drar Leka Innebandy och Innebandyskolan igång. I år är tjejer och killar i följande åldrar är välkomna att anmäla sig:

Leka Innebandy, tjejer och killar födda 2013
Innebandyskolan, tjejer och killar födda 2012

Träningstiderna kommer vara följande med start lördag 19 oktober:

Killar födda 13: Lördagar klockan 9-10
Killar födda 12: Lördagar klockan 10-11
Tjejer födda 13: Lördagar klockan 11-12
Tjejer födda 12: Lördagar klockan 11-12

Träningarna är i Hammarö Arena.

Anmälan till de olika grupperna gör ni via länkarna nedan:


Varmt välkomna att anmäla er och häng med i vår gemenskap i Skoghalls Innebandy!
Vi vill ha Dig!
2019-08-16 14:18

28 september inleds säsongen med hemmapremiär för damerna i SSL mot KAIS Mora IF. Äntligen! 😊 Du har kanske sett våra fina arrangemang under tidigare säsonger och våra härliga kvalmatcher i vår hemmaborg Hammarö Arena i våras. Vi vill att våra arrangemang även framöver blir så bra som möjligt och håller en hög nivå. För att få till detta behöver vi fler ideella krafter! I vår förening blir det också roligare när vi hjälps åt! Kom med och ha kul när du jobbar ideellt i Skoghalls Innebandy! 🙂

 

Skoghalls Innebandy växer så det knakar. Förra säsongen var vi tillsammans nästan 750 medlemmar. Förutom att vi har elitarrangemang så är vi stolta över att även få anordna ett flertal stora arrangemang som till exempel Skoghalls Innebandycamp, Skoghalls Målvaktscamp och den välrenommerade Hammaröcupen. Ibland får vi uppdrag från Värmlands IBF att hantera DM eller liknande. Vi har också andra arrangemang som t ex företagscuper, Skoghalls Innebandydagen och gästföreläsningar.

 

Vi behöver nu förstärka och bli fler ideella krafter runt våra matcharrangemang!

I arrangemangsgruppen är vi idag ett 25-tal personer som ingår och som fungerar som match- och publikvärdar, sekretariatpersonal och entrévärdar i samband med våra hemmamatcher för våra A-lag. För att kunna ta nästa steg och utveckla våra arrangemang behöver vi bli fler och hoppas att just du kan tänka dig att vara med! Det finns inget krav att du "kan innebandy", det enda viktiga är att du känner ett engagemang. Välkommen med!

 

Yngre som äldre - tveka inte! Mejla till Henric@skoghallsinnebandy.se och anmäl ditt intresse. 🙂

 

#viärskoghall

Skoghalls Innebandy behöver Dig!
2019-05-16 08:09

Även om säsongen är över är det mycket arbete som pågår inför nästa säsong i Skoghalls Innebandy. Valberedningen arbetar t ex för fullt med att bemanna styrelse och kommittéer i vår förening just nu. Innan föreningens årsmöte den 18 juni behöver vi ha full bemanning på plats inför en av våra mest intressanta säsonger i föreningens historia. Styrelsens arbete är en viktig grund i föreningens verksamhet och vi behöver nu fylla alla positioner. Det är roligt att vara med och påverka och vara delaktig! Känner du att du vill vara med och bidra i styrelsearbete som styrelseledamot eller styrelsesuppleant och tillsammans med övriga styrelsen ta nästa steg i Skoghalls Innebandy, är du varmt välkommen att höra av dig till Valberedningens ordförande Mikael Jern (mikael.jern@regionvarmland.se). 


Tveka inte! Vi behöver Dig! 

Hör av dig till Mikael om du vill veta mer eller kanske rentav anmäla ditt intresse!

 

#viärskoghall - tillsammans är vi starkare


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P04, 16/09 17:04 
P11 , 12/09 22:18 
P04, 11/09 13:00 
F09/10, 07/09 06:55 
F11, 06/09 07:46 
P11 , 27/08 19:15