SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
P12
Matcher Lördag 15/2
2020-02-10 12:42

Hej,


Nu på lördag har vi blivit inbjudna till Forshaga av GS86 för att spela 2 matcher (3 mot 3 med målvakt). Start 09:00.

Då det bara går att spela 2 matcher samtidigt och att Forshaga har 16-17 spelare har vi bestämt att åka upp med halva truppen. Det skulle bli för mycket sittande om alla var med. De som inte blir kallade till match kommer istället att spela internmatch på vår ordinarie träningstid 10:00.


Under våren har vi som ambition att få till en matchdag till med något lag i Karlstadsregionen, då kommer den andra halvan att bli kallade. Detta så att alla får chansen att spela match.


Om man blir kallad till match (kommer i separat mail) tackar man ja eller nej. Vill man inte åka med till Forshaga eller att det inte passar så tackar man nej och kan då gå på den ordinarie träningen där internmatch väntar.


Om någon funderar hur vi delat upp gruppen, så har vi i detta läget utgått från skola barnet går på, detta för att inte blanda för mycket med tanke på trygghet (kompisar). Vi har också fått tagit hänsyn till tillgängliga ledare.


Inför nästa år kommer vi ha en annan uppdelning för poolspelsmatcher, men det återkommer vi till.Hör av er vid frågor.


MVH

Ledarna