SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
P12
Säsongsstart på Fredag
2020-09-08 21:46
Hej,

På fredag kl 16:00 drar vi igång innebandysäsongen med träning.
Vi kommer som vi kommunicerat tidigare att starta upp med en träning i veckan (fredagar) för att om några veckor köra två gånger i veckan.

Träningar blir då: 
- Tisdagar 16:30-17:30 Skoghallen omklädningsrum 2 och 3
- Fredagar 16:00-17:00 Tassehallen omklädningsrum 7 och 8

Vi är i behov av fler föräldrar runt laget, vi behöver några fler hjälptränare, samt några som kan hantera administrativa saker som kommer att växlas upp under denna säsong, det är lagledare, kassör, och ha hand om kafeteriatider. Kontakta oss tränare om du kan ställa upp.  

COVID-19 INFO;
Vi kommer att kommunicera mer regler kring Covid-19 kommande veckor. Vi väntar på instruktioner dels från förbundet men också klubben. Tillsvidare gäller;

Att vi naturligtvis följer alla rekommendationer från folkhälsomyndigheten. Dvs att vi inte kommer snoriga eller hostiga till träning, håller avstånd etc. men också att vi möjliggör för barn att idrotta och rör på sig. Vi följer också innebandyförbundets riktlinjer. 

Några konkreta saker för vårt lag som är viktigt för er att känna till:
  • Inga föräldrar inne i hallen under träning
  • Innan träning vill vi ha hjälp av några föräldrar med sargbygge. Är du tidig, gå med in i hallen och kolla om du kan hjälpa till. När du är klar kan du lämna hallen.
  • Finns det behov av att du ska vara närvarande för att ditt barn ska känna sig tryggt, var med som hjälpledare.
  • Försök så långt som möjligt att barnen byter om hemma. Vi har två omklädningsrum, där kan barnen hänga av sig ytterkläder. Duscha gör vi hemma tillsvidare.
  • Barnen har egna vattenflaskor och ska inte delas.
  • Handsprit kommer att finnas tillgängligt i hallen.

Vi återkommer om hur vi kommer att göra med ex målvaktsutrustning, då vi inte vill att det går runt mellan barn på träning.
Vi återkommer också om hur klubben och vårt lag kommer att hantera om vi får fall av Corona bland barnen.

Mer info finns också under "Nyheter från Föreningen" på denna hemsida.

Hälsningar 
Ledarna