SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
F14/15
Sportlovsträning, nästa poolspel och kioskbemanningen
2024-02-26 19:44

Sportlovsträning
Vi är nu i vecka 9, som vi ju alla kallar sportlov och då det innehåller ordet "sport" vill vi ledare såklart att vi kör träning som vanligt under veckan. Så har ni undrat hur det ligger till så har ni nu svaret, vi kör på med träningar som vanligt.
Vi har skickat ut kallelser till träningarna. Vi förstår att vissa kan vara bortresta så vi får väl se också att vi får ihop det antal som krävs för att vi ska kunna genomföra en givande träning.
Glöm ine bort sen att båda tillfällena för vecka 10 tyvärr är inställda pga näringslivsmässa.

 

Nästa poolspel
Vi påminner redan nu om datumet för nästa poolspelet som är söndagen den 17 mars och spelas i Forshaga under förmiddag-lunch. Så lägg datumet på minnet så kommer det kallelser till det hela inom nån vecka.

 

Kioskbemanningen
Då vi passerat vecka 8 så betyder det att vi ha tagit oss igen säsongens båda veckor med bemanning av kiosken. Vi har inte hört nåt om kiosken så då räknar vi med att allt har gått bra!
Så tack så mycket för era insatser så att vi fick till all bemanning!


Nyhetsarkiv
Poolspel under hösten2023-09-24 15:25