SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
F14/15
Sista träningen imorgon och grillavslutning lördag 26 mars
2022-03-18 19:54

Hej alla glada innebandytjejer!

Imorgon lördag den 19 mars är det tyvärr sista träningen för säsongen som vi kör som vanligt i den stora hallen, Skoghallen.
Har vi lyckats införskaffa all information om upplägg för nästa säsong så tänkte vi göra ett försök att framföra denna information till er föräldrar i samband med denna sista träning. För er som inte kan vara med kommer vi självklart också skicka ut informationen via mejl.

Lördagen efter, den 26 mars klockan 11.00, bjuder vi in till en avslutning ute på Kilene där vi samlas vid grillplatserna i skogen ovanför Kilenegården. Vi bjuder på korv med bröd samt dryck. Vi räknar med cirka 3 korvar per anmält barn så finns det möjlighet för nån medföljare att få korv också. Blir ni fler så får ni gärna ta med lite egen korv med bröd.

Hoppas ni kan komma på avslutningen med grill och spontanlek!
Vi försöker få ut en kallelse där ni skall kunna anmäla er, så håll utkik efter det. Anmäl där så vi vet hur mycket korv och dryck vi skall handla!


Nyhetsarkiv
Poolspel under hösten2023-09-24 15:25