SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
F14/15
Poolspel den 30 oktober på hemmaplan
2022-10-15 08:13

Nu är det dags för lagets första matcher och det på hemmaplan i Tassehallen söndagen den 30 oktober i vår första omgång av poolspel.

 

Poolspelet spelas 3 mot 3 med målvakt. 2x16min med 2minuters-byten (rullande, dvs tiden bara går även vid byten)

 

Innan säsongen började anmälde vi två lag till poolspel, sedan dess har vi det delikata läget at vi har blivit riktigt många tjejer som är med och tränar, vilket är mycket glädjande. Det innebär dock att två lag egentligen är lite klent för det underlag med antal spelare vi har. Men tyvärr får vi leva med det under höstsäsongen så får vi troligen anmäla ännu fler lag till vårsäsongen.

 

Ni kommer snart få en samlad kallelse till båda lagens båda matcher. En viktig sak och ett krav för att få vara med på matcherna är att man betalat in medlems- och träningsavgiften! Detta är bland annat för att försäkringen skall gälla.

Vi delar in alla spelare i lag Blå och Vit på plats.

 

För er som idag är prova-på-medlemmar så behöver ni alltså ordna in betalningen. När ni anmälde er som prova-på-medlemmar så fick ni mejl som bekräftade detta, i det mejlet skall det finnas information om hur ni anmäler er som permanent deltagare samt hur ni betalar in avgifterna. Har ni några problem med detta så ber vi er kontakta Markus Linryd på kansliet, markus@skoghallsinnebandy.se, 070-4821852

 

Vi kommer att ha med matchtröjor samt målvaktsutrustning. Glöm inte att ta med klubba/glasögon.

Matchschema söndagen 30 oktober i Tassehallen:

  • 10.30
    • Skoghalls IBK Utveckling Vit - Kristinehamns IBF
    • Skoghalls IBK UTveckling Blå - SK Örnen
  • 11.45
    • SK Örnen - Skoghalls IBK Utveckling Vit
    • Kristinehamns IBF - Skoghalls IBK Utveckling Blå 

 

På grund av att vi har poolspelet på söndagen så ställer vi in fredagens träning den 28 oktober. Det är dessutom Halloween så vi vet att det krockar med lite skolfester och så.

Välkomna till poolspelet!
Hälsningar från ledarna


Nyhetsarkiv
Poolspel under hösten2023-09-24 15:25