SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
F14/15
Försäljning till förmån för laget
2022-10-15 08:32

För att kunna dra in pengar till föreningen och specifikt vårt lags lagkassa så behöver vi er hjälp och försök till att sälja några saker. Det som föreningen styrt upp är försäljning av följande (utan säljkrav):

  • Bingolottos julkalender - aktuellt redan nu
  • Bingolotter till bingolottos uppesittarkväll - från v45
  • Kläder via GUTZ - informationsträff till lagets ansvarige gällande detta den 24 oktober

Som vi tidigare frågat, så söker vi en eller flera ansvariga som kan tänka sig att sköta administrationen runt försäljningen. Det gäller då bland annat att administrera utdelning och insamling av kalendrar/lotter och dess intäkter.

Vi träningsledare vädjar verkligen om hjälp här, det funkar inte om vi även skall ta detta ansvaret. Det är tillräckligt för oss att försöka få ihop träningar, utrustning, poolspel mm.

 

Vi kommer i alla fall försöka få till att dela ut kuvert med bingokalendrar under nästa vecka i samband med träningarna. 

 

Det är inget försäljningskrav men vi hoppas verkligen att alla åtminstone försöker att sälja så många man kan. Varje kuvert innehåller 6 kalendrar. Kan och vill man sälja fler är det såklart bara att säga till.

Har man fler barn i olika lag i föreningen är det uttalat att man som familj bara behöver göra en försäljning. Så har ni nu redan tagit på er detta för andra lags räkning så kan ni väl vid nästa försäljning av bingolotter kunna tänka er att ta den på vårt lags räkning den gången.

 

Bingokalendrarna kostar 100kr/st och förtjänsten är 50kr/st som fördelas med 50% i lagets egna kassa och 50% till ungdomsverksamheten överlag i föreningen. 

 

Hälsningar från ledarna med förhoppning om att någon/några kan ta på sig ansvar runt detta!


Nyhetsarkiv
Poolspel under hösten2023-09-24 15:25