SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy Utveckling
F14/15
Redovisning av bingokalendrar
2022-11-02 19:42

Lagets försäljning av bingokalendrar har pågått ett tag nu och några av er har kanske redan sålt ers 6 kalendrar som fanns i kuvertet.

Har ni sålt alla och vill redovisa er försäljning så gör ni detta genom att Swisha summan som borde vara 600kr till Henrik Hjalmarsson 0730-391035. Ange "bingokalendrar" och spelarens namn i meddelandefältet så vi vet vem de redovisade pengarna kommer från.

Ni har möjlghet att sälja kalendrarna ett bra tag till. Lyckas ni inte sälja alla kommer ni någon gång under december månad kunna lämna tillbaka de kvarvarande kalendrarna och då redovisa pengarna vis Swish till Henrik för de kalendrarna som blev sålda.

Under vecka 45 kommer vi också att få tillgång till den sista försäljningsgrejen för året/säsongen, bingolotter.

Hoppas det går bra för er med försäljningen av kläder också.

För övrigt så har vi kvar 2 kuvert med bingokalender för dig som inte skaffa5t möjligheten att få sälja dessa. Bara att ta kontakt under träningarna så kan ni få ett kuvert.
För fysisk katalog till klädesförsäljningen gäller samma sak - bara att göra er hörda i samband med träningen.


Nyhetsarkiv
Poolspel under hösten2023-09-24 15:25